Småspeiderdagene


Sted: Ødemørk, vestby

 

Påmelding:

Via påmeldingsskjema under.

Jeg må melde inn alle deltagere 28. mai, frist for å fylle ut skjemaet settes derfor til 27. mai.

Meld på speiderne via skjemaet som er lagt ut her

Oppmøte:

Vi møtes ved Ski middelalderkirke klokka 11:30 på lørdag og fyller bilene og kjører samlet til Ødemørk. Foreldre som skal hente møter oss på Ødemørk klokka 15:00 på søndag.

Her er link til stedet

Det er 50 til 100 meter å gå til oppmøteplassen, derfra må vi gå noe for til leirplassen

Tema:

Temaet for småspeiderdagene er "Gøy på landet", og det er ønskelig at man kler seg som i gamle dager (litt Emil i Lønneberget-aktig), men ikke kjøp noe bare for å kunne kle seg ut denne dagen, det er lov med helt vanlige turklær.

Program:

På lørdag er det en akivitetsdag der gruppene skal forberede noen aktiviteter (dette fikser jeg), og på kvelden er det leirbål.

På søndag er det en rundløype med diverse speider"faglige" oppgaver, premieutdeling og pakking av leiren.

Antrekk:

Speiderdrakt for de som har, fottøy og yttertøy etter været. Særpreg/utkledning på markedsdagen (dersom dere ønsker dette).

Utstyr:

Følg pakklisten , vi sover i gapahuk, så ta med underlag og sovepose for dette, ta eventuelt med et pledd til å ha inni soveposen hvis det er fare for at det blir kaldt.

Husk at sekken skal kunne bæres, pakk i poser i sekken da er det lettere å ha oversikt, og klærne holder seg tørre hvis det kommer en regnskur. Husk at speiderne skal pakke sekken selv (foreldre har lov å være rådgivere)!

Vann og mat:

Det skal ikke brukes åpen ild på arrangementet. Det vil bli mulig å få varmt vann i stabsteltet. Det er vannkran der så vi tar med vanndunker, ta med egen vannflaske.

På lørdagen er det felles griling til middag, ta med grillmat, tilbehør til pølser og hamburgere stiller kretsen med, skal man ha noe mer må man ha med dette selv.

Ta også med lunch og kveldsmat for lørdagen og frokost og lunch for søndagen.

Ledere på turen:

Jonas Paulsen og Jon Vollar er med som ledere, hvis en eller to foreldre til skulle ha mulighet til å bli med ville det bli satt pris på.

Kontaktperson/telefon under turen:
Jonas Paulsen - 99 15 21 40

Har dere flere spørsmål er det bare å spørre så skal jeg svare så godt jeg kan.

Påmelding  (så slipper dere å scrolle helt tilbake til toppen)