Vi er hjemme!

Vi er hjemme!

Årets sommerleir er gjennomført


En buss med slitne speidere, rovere, lederbarn og ledere ankom Ski Ishall ca kl 13:25.

Vi ser tilbake på en uke med mange aktiviteter, nye venner, leirkjærester, solkrem, bading, surstrømming, toast i Kroadi, enda mer toast i Krossli, hamburger både enkel og dobbel, slush, sjokolade pluss mye annet moro. Så dersom du lurer på om din speider har noen lommepenger igjen, så er nok svaret mest sannsynlig nei...

Det har vært en veldig fin gjeng å være på tur sammen med, og det er en sosial gjeng vi har med oss på tur. Håper speiderne har kost seg, vi har gjort det vi kam for å legge til rette for en god uke med minner og opplevelser. Det er også noen speidere som har flyttet noen grenser for seg selv denne uken.

En stor takk til Steffen og Marius som til seg tiden til å være sammen med oss denne uken, vi har fått trimmet magemusklene rundt bålet. Og samtaler om HMS og Teknisk kommer aldri til å bli det samme igjen! 

Lederne gleder seg nok mest til å komme hjem til dusj og egen seng, mens barna svarer YouTube, Fortnite, WIFI og andre spill på det samme spørsmålet. Så da ser en igjen at det er stor forskjell på barn og voksne.

Nå tar vi oss en velfortjent sommerferie alle sammen, også sees vi etter skolestart.

Ha en riktig god sommer!

Speiderhilsen Dan, Vegard og Thorn Fredrik