Kanotur 12.-14.juni

Vedlagt program og informasjon om kanoturen neste helg.


Fredag 12. juni
18.00 Oppstilling Gjersenga
18.30 Vi padler samlet til leirplassen "Narrow   Creek".
  Slår leir, fritid, kveldsmat patruljevis.
   
Lørdag 13. juni
08.30 Flaggheis, frokost,
09.30 Formiddagsøkt troppskonk
  -            Bygge og teste Bear   Grylls redningsflåte
13.00 Lunsj og bading
14.30 Ettermiddagsøkt troppskonk
  -            Presisjonspadling   med nokko attåt
18.30 Felles grilling
  Husk hvor misunnelig noen av dere blir på de flotte middagene lederne lager sammen.    Vi utfordrer patruljene til å lage seg noe godt samme også – er moro å lage   litt mer ut av det en pølse og hamburger…
23.00 Nattmanøver.
   
Søndag 14. juni
09.00 Flaggheis, frokost
09:30 Kano-basketball
12:30 Lunsj, troppskonk avsluttes, kåring av ny banner   og flaggpatrulje.
14.00 Rydder leir og padler til Gjersenga.
15.00 Utstyr og kanoer skal på land, vi trenger hjelp   av foreldre.
15.30 Oppstilling/opptelling og "god sommer"

Hver speider tar med:
Myggmiddel er viktig på denne turen. Det anbefales å ta med myggnett også.  Dette er turen da du kan unne deg litt ekstra luksus. Det betyr at du kan ta med en del utstyr som du ellers ikke tar med fordi det er tungt å bære. Campingstol, hengekøye, etc,  kan du godt ta med. Eneste kravet er at alt skal være festet godt på sekken. For øvrig skal du pakke utstyr og klær for to dagers overnatting ute i huk. Sjekk værmeldingen. Har du egen padle-/seilevest tar du med det - ellers så får du låne en av troppen.

Husk spesielt på:

  • Myggspray og myggnett.
  • Badetøy og ekstra      klesskift - du blir garantert våt etter en del av kanoøvelsene.
  • Solkrem og caps/hatt!
  • Pakk vanntett -      søppelsekk/pakksekk i ryggsekken. I bunnen av kanoen er det alltid vått.
  • Alle speidere tar med      brødmat til 2 frokoster, 2 lunsjer, kveldsmat fredag og middag (grillmat)      lørdag. Vi satser på en felles grill på lørdag. Patruljen avtaler internt      hvordan de skal gjøre grillingen til et festmåltid.
  • Husk mye drikkevann (minimum      3 x 1,5 liter)!

Grilling er avhengig av tillatelse fra Brannvesenet. Stek derfor grillmaten på forhånd - da holder det seg bedre og i nødsfall kan du spise den kald hvis vi ikke får lov til å grille.