Tur til Bjerkebekk


Sted: Bjerkebekk

 

Vi varmer opp til gruppeleiren etter høstferien med en høsttur til Bjerkebekk, turen kombinerer vi med en frivillig veddugnad, så foreldre som vil være med er hjertelig velkommen å bli med. Har dere ikke sett Bjerkebekk, eller lurer dere på hvordan Flokken har det på tur? Bli med da vel.

Avreise:

Lørdag 22. september kl. 12:00 fra Gamle Ski middelalderkirke (kart ).
Vi kjører samlet til parkeringen på Smerta Golfbane (kart ) og går derfra til Bjerkebekk (kart ).

Hjemreise:

Søndag 23. september kl. 14:00 ved parkeringen på Smerta Golfbane (kart ). Vi oppfordrer til å koordinere henting internt.

Mat:

Vi kjøper tilbehør til pølser (lomper, pølsebrød, ketchup, sennep, rekesalat og potetsalat). Speiderne har selv med pølser til middagen, i tillegg til lunch og kveldsmat til lørdag og frokost og lunch til søndag.

Overnatting:

Speiderne overnatter i gapahuk eller lavvo avhengig av været, så ha med varm sovepose, evt med fleecepose eller teppe til å ha inni soveposen.

Utstyr:

Sekken pakkes etter pakkelista som er tilgjengelig her .

Påmelding (for speidere):

Påmelding av speidere gjøres ved å benytte dette skjemaet .

Informasjon angående dugnad:

Det er ikke nødvendig å melde på foreldre som ønsker å være med på dugnad. For de som vil er det mulig å overnatte på Bjerkebekk, enten inne, eller ute (vi setter i så fall opp en egen gapahuk til foreldre).

Har du en øks, buesag, eller en motorsag (som ikke går på strøm) er det hyggelig om du tar den med, da går jobben fortere.